YOGA I TØJHUSHAVEN 2017

Igen i år afholder foreningen Yoga Randers deres årlige sommeryoga ”Gratis Yoga i Tøjhushaven”. Jeg var så heldig at få lov at undervise 3 aftener.

Det er en skøn tradition, helt i yogaens ånd, hvis du spørger mig –  at dele og forene, at være sammen om en fælles interesse hvor vi nyder yogaens ånd og fællesskabet med positive intentioner. Yogaen foregår i en hyggelig park i Randers hvor vi er omgivet af smukke blomster og en dejlig stemning. Her hersker en skøn atmosfære hvor glade mennesker dukker op for at være med til dagens yoga. Der er yoga 5 gange om ugen, 2 formiddage og 3 aftener om ugen, det er ganske gratis og alle kan være med.

Jeg har undervist 3 sommeraftener i år.  Det danske vejr er ind imellem lidt skiftende, og den ene aften blev det også lidt koldt til sidst og savasana blev lidt kort og kold. Men det holdt ikke smilende tilbage hos de skønne deltagere. De andre aftener var den danske sommer til gengæld lidt mere gavmild ved os og det løfter bare stemningen en lille smule og man tager automatisk nogle dybere indåndinger og slapper mere af når man mærker solen stråler på sit ansigt.

Mellem 25 og 35 glade yogier dukkede op og deltog i mine events, der var sammensat af en start-meditation efterfulgt af dejlige solhilsner fra Ashtangaens verden. Herefter kom vi mere over i Hatha yogaens verden med en række stående stillinger i et roligt tempo og legende overgange imellem. Vi sluttede af med liggende stillinger og stræk samt en afspænding.

Stor tak til alle der var med til at give mig en skøn oplevelse og tak til Yoga Randers for at give mig muligheden for at dele min yoga med en masse dejlige mennesker.

I kan læse mere om alle de fine arrangementer som Yoga Randers står for her.

Share Button