THE MAGIC TEN AND BEYOND WORKSHOP

Byd foråret velkomment i krop, sind og sjæl med denne Jivamukti Yoga workshop, som giver dig redskaberne til at starte hver dag og fylde dit liv med mere fokus, medfølelse og glæde.

Denne workshop giver dig ti forskellige yogapraksisser, som du kan bruge til at designe din egen daglige yogapraksis – om du har 10 minutter eller 1,5 timer til rådighed. Den inddrager både yogastillinger (asanas), kriyas, åndedrætsøvelser (pranayama), meditation, taknemmelighedsøvelser og andre yogiske praksisser, som giver dig en positiv og livsbekræftende måde at starte dagen og bevæge dig igennem livet på.

Vi starter workshoppen med en kort introduktion til Jivamukti Yoga, kriyas, pranayama og meditation. Herefter vil du blive guidet igennem en fuldent yogapraksis. Den fysiske asanapraksis udgøres af en ti minutters sekvens med ti forskellige yogastillinger og en koordinationssekvens. Til sidst vil du blive guidet igennem en række af kriyas og pranayama, inden vi afslutter vores praksis med en lang guidet afspænding (shavasana) og meditation. Workshoppen indledes og afrundes med chanting ledsaget af harmonium.

The Magic Ten and Beyond er sammensat af Sharon Gannon, som er grundlægger af Jivamukti Yoga metoden. The Magic Ten er elsket for at være en kort yogasekvens, men med The Magic Ten and Beyond har Sharon Gannon udviklet en yogapraksis, som ikke kun baserer sig på asanas, men bringer forskellige yogateknikker sammen i en unik sammensat guide, som kan tilpasses, så den passer til dit liv og livsstil.

Sidste gang Tine Kotzé gæstede Lisa Errebos stemningsfyldte yogastudio Fit&Well, blev alle pladserne hurtigt udsolgt, og der var venteliste, så tøv endelig ikke med at tilmelde dig, hvis du gerne vil med.

TID & STED

10. marts kl. 10-12.30

Adresse: Hovedvejen 2, 8920 Randers NV.

Workshoppen bliver afholdt i Fit&Wells yoga shala i den lille by Råsted, 5 km nord for Randers.

Fra motorvejen kører man af ved afkørsel 39 (Randers N) og kører 3 km nordpå.

Der er gratis parkering i gårdspladsen.

PRIS OG TILMELDING

285 kr. / person

500 kr. / 2 personer

Tilmelding og betaling til Mobile Pay 57696 (erhverv), ved bankoverførsel til 3409 11705324 eller kontant. Anfør chakra+navn ved betaling.

Ønsker du en kvittering på dit køb så sende en mail til info@fromyogawithlove.dk

Workshoppen gennemføres ved minimum 10 tilmeldte.

PRAKTISK

Workshoppen er åben for alle niveauer – selv for helt nybegyndere. Stillingerne er enkle, og der gives ikke hands-on assists.

Døren åbner 20 minutter før klassen starter, og der vil være the og lidt snacks, inden workshoppen starter. Kom i god tid.

Der er yogamåtter og props til rådighed, men du er også velkommen til at medbringe dit eget.

Share Button