“Introduktion til meditationens verden”

Søndag den 31. marts kl. 10.00 – 12.30

 I den smukke lyse Yoga sal i det nordlige Randers.

2,5 timers workshop for dig der har meget lidt eller ingen erfaring med meditation og som gerne vil vide mere og prøve forskellige former for meditation. Og for dig, der har brug for at løfte din mentale sundhed, hvis du fx. har tankemylder eller uro i kroppen.

Tempoet i verden i dag er hurtigt og mange føler de altid har travlt. Der skal leveres og præsteres på mange fronter. Og pausen, den mentale pause, er tiltrængt for rigtig mange mennesker.

Pausen, meditationen, er netop her, hvor du bliver stærkere, bedre, mere fokuseret og rolig. Meditationer er blevet brugt i mange sammenhænge og er anvendt i årtusinder. De fleste metoder har til formål at stilne sindet og understøtte en indre stilhed. Meditation er en mental træning for øget nærvær og en større/dybere bevidsthed.

Hvem er meditation for?? Og hvorfor har DU brug for det?? Hvordan, hvor lang tid osv, er alt sammen emner vi vil komme omkring og du får mulighed for at stille spørgsmål.

Du får indblik i forskellige former for meditation, så du på eget sind kan mærke hvad de gør for dig. Du får konkrete værktøjer du kan anvende derhjemme så du kan fortsætte en egen praksis.

Vi afprøver flere meditationsformer og mærker hvordan åndedræt, mantraer, lyd, olie og bevægelse kan påvirke dit sind.

Denne workshop vil blive intens og har du mulighed for en god gåtur når du kommer hjem, for at lade info og kropslige fornemmelser “finde en plads”, vil det være rigtig godt 🙂 (men absolut ikke et krav)

Du skal have behageligt og blødt tøj på, og medbring gerne en notesbog/papir til noter og reflektioner over dagens workshop.

Namasté

Lisa

Tilmelding ved betaling. Pris kr. 250,- (begrænset antal pladser)

Mobile pay til 79693

Adresse: Hovedvejen 2, 8920 Randers NV
mail: lisa@fitogwell.dk

Share Button