International Yogadag

Den 21. juni 2019

I samarbejde med Foreningen YogaRanders, har vi planlagt en stor fejring af International Yogadag. Det bliver en hel uge fuld af yoga events rundt omkring i de lokale yogastudier og hos de lokale yogaundervisere i Randers og omegn.

Jeg åbner Yogasalen på Yogagården nord for Randers søndag den 16. juni med en 1,5 times yogaklasse kl. 10.00-11.30.

Yogaklassen starte ud med en skøn forening af Strala Yogaens flydende bevægelse (flow yoga) og den blide og rolige Yin Yoga. Vi vil mærke og bevæge kroppen, tune ind til hvordan kroppen bevæger sig – er det med lethed eller stivhed?? Hvordan bruger du dit åndedræt til bevægelsen, til at understøtte kroppens muligheder?? Vi tuner ind og lader åndedrættet guide os med den fulde opmærksomhed.
Klassen bliver afsluttet med ca 20 minutters gongbad med en symfonisk gong. Vi vil bade i gongens vibrationer og  du vil komme i en dyb meditativ tilstand mens gongens vibrationer skyller ind over dig.
Tilmelding via nedenstående link til kalenderen.

Tirsdag den 18. juni kl 19.30-21.30 vil Maria også undervise en yogaklasse “Begynderyoga – intro til yogaens verden” her på Yogagården. Tilmelding via mail til mariaelstroeem@gmail.com

Du kan tilmelde dig begge events via kalenderen her.

OBS: Begge arrangementer er gratis, men tilmelding er nødvendig, da der er begrænsede pladser.
Har du ikke en yogamåtte, kan du låne en, men du er også meget velkommen til at medbringe din egen.

Fælles Yoga
Share Button