Velkommen til en yogaklasse med roligt flow, blide stræk og et meditativt Gongbad.

Vi skal bevæge os opmærksomt og nærværende i et fint samspil med åndedrættet.
Vores åndedræt er den magiske dør mellem dit indre og dit ydre. Og det fungerer som det fineste redskab til at berolige krop, sind og nervesystemet.
Denne klasse vil have fokus på åndedrættet hele vejen igennem, både som en øvelse i sig selv, men også gennem både stående, siddende og liggende stillinger.
Gennem yogaen øver vi os på bevare kontakten til åndedrættet, så vi opmærksomt kan genvinde ro og balance i krop og sind, selv når livet giver os udfordringer udenfor yogamåtten.

Til afspændingen vil Earth- og symfonisk gong pakke dig ind i lyd og vibrationer. En sanselig oplevelse for krop, sind og nervesystem. Jordgongens vibrationer vil bidrage til din fornemmelse af ro, grunding og balance mens den symfoniske vil give dit nervesystem en mere insisterende summen i kroppen.

Medbring gerne en yogamåtte eller et tæppe. Har du ikke selv udstyr, er der mulighed for at låne (hvorefter det vil blive opbevaret isoleret i mere end 72 timer).
Der er håndsprit når du kommer ind i salen som du bedes bruge inden du går ind og finder din plads i salen.
Du bedes også bære mundbind ind i salen indtil du er på din yogamåttte og ligeledes når du igen forlader din yogamåtten og salen.

Tilmelding KUN via kalenderen og ved samtidig betaling af kr. 135,- til Mobilepay 31629904 (Lisa Errebo)
Der er max plads til 9 deltagere på holdene.

Share Button