CrossYoga – Styrke, bevægelse og balance

Udendørs interval- og styrke træning samt indendørs yoga, for en stærk krop og et sundt sind.
Få det bedste fra begge verdener.

Vi kombinerer den hårde og intensive interval- og styrketræning med den mere rolige og sanselige yoga.

CrossYoga er enormt effektiv og giver dig sved på panden og smil på læben.
Cross-træningen er en af de motionsformer der får din krop i en fantastisk form fordi det består af både styrke, puls og intervaller. Den så fantastisk effektiv samtidig med at vi arbejder med koordination, koncentration og kropslig forståelse. Vi gør det på en legende og nem måde så alle kan være med.
Kroppens muskler skal trænes – de er med til at holde dig oprejst og har samtidig en masse beskyttende funktioner, samtidig med at de forbrænder en masse kalorier (hvis vægttab er et mål for dig). Muskler er med til at stramme op og gøre dig stærkere.

Træningen foregår primært udenfor på tilhørende grønne arealer ca 4-5 km. nord for Randers.

Jeg er af den overbevisning, at natur og frisk luft gør os godt på mange områder. Min intention med denne udendørs træning er, at vi får masser af frisk luft, dagslys, motion og bevægelse – og et stort smil på læben. Det giver både fysisk og psykisk velvære.

Lisa Errebo, CrossYoga underviser

I yogaen vender vi blikket mere indad og bevæger os MED åndedrættet. Vi får “styr” på åndedrættet efter den mere intense Cross træning. Vi beroliger nervesystemet, strækker muskler, sener og bindevæv. Det øger din bevægelighed og sørger for at f.eks. din rygsøjle bliver bevæget, mobiliseret i alle retninger. Ved den hårde og hurtige Cross træning, er det vigtigt vi er stærke og stabile. I yogaen tillader vi kroppen at blive blød og rolig mens vi langsomt kommer ned i tempo.

Kombinationen af disse 2 træninger giver dig, efter min overbevisning, det allerbedste og mest effektive træningsresultat for både krop og sind.

Læs mere om holdstart og tilmelding her.

Share Button