Chakra Tuning Nytårsworkshop

Start 2019 med denne Chakra Tuning Nytårsworkshop, som giver dig en komplet mind-body-spirit praksis og lader din energi blomstre, og din livskraft flyde frit.

I den yogiske tradition har den menneskelige krop syv energicentre kaldet chakras. Når chakraerne er sunde og åbne, så er vi det også – både fysisk, emotionelt og i vores relationer til andre. Men når chakraerne er blokerede – fx gennem skader, sygdom eller ved at være afskåret fra sunde relationer, så har vi svært ved at være den bedste udgave af os selv.

Vi starter workshoppen med en introduktion til chakraer og den subtile krop, så du får en basisviden om chakraer. Herefter bliver du guidet igennem en chakra tuning klasse, hvor du oplever teorien i praksis. I løbet af denne chakra tuning klasse vil du arbejde med at sætte de fysiske yogastillinger (asanas) sammen med mantras og affirmationer, som åbner og balancerer dine chakras.

Vi afslutter klassen med en lang afspænding (shavasana), hvor du kan lade den kropslige oplevelse bundfælde sig. Workshoppen afrundes med en åndedrætsøvelse (pranayama), meditation og en reflektionsøvelse, hvor du får mulighed for at lade din nye viden og oplevelse danne baggrund for at sætte en intention for det nye år. Chakra Yoga har rødder i flere 1000 år gamle yogiske skrifter, men er mere relevant i dag end nogensinde.

I en tid hvor relationer kan være flygtige, og det kan være svært at mærke forbindelsen til dit autentiske jeg, så giver Chakra Yoga os muligheden for at hele kroppen og sætte hjertet frit til at bevæge sig ind i fremtiden med glæde, fred og lethed.

Praktisk

Workshoppen er åben for alle niveauer – selv for helt nybegyndere. Stillingerne er enkle, og der gives ikke hands-on assists, da fokus er på det indre energetiske arbejde hos hver enkelt deltager. Døren åbner 15 minutter før klassen starter, og der vil være the at varme sig på. Kom i god tid. Der er yogamåtter og props til rådighed, men du er også velkommen til at medbringe dit eget.

Tid & Sted

Dato: 6. jannuar kl. 10-12.30

Adresse: Hovedvejen 2, 8920 Randers NV.

Workshoppen bliver afholdt i Lisa Errebos yoga-shala i den lille by, Råsted, 5 km nord for Randers. Fra motorvejen kører man af ved afkørsel 39 (Randers N) og kører 3 km nordpå. Der er gratis parkering i gårdspladsen.

Pris og tilmelding

Pris:

285 kr. / person

500 kr. / 2 personer

Tilmelding og betaling: til Mobile Pay 57696 (erhverv), ved bankoverførsel til 3409 11705324 eller kontant. Anfør chakra+navn ved betaling.

Ønsker du en kvittering på dit køb så sende en mail til info@fromyogawithlove.dk

Share Button