Velkommen hos Fit&Well

Jeg hedder Lisa Errebo, Yoga og fysisk træning er min store passion.

Hos Fit&Well kan alle være med. Er du nybegynder eller øvet, 20 eller 60 år, er der plads til dig hos mig. Jeg ligger vægt på tryghed, nærvær og positiv energi og guider dig roligt gennem de forskellige øvelser og stillinger i alle mine timer.

Fit&Well er træning for krop og sind.

Tilmeld dig på et af mine drop in yogahold, på min kalender.

Tilmelding til forløb med CrossYoga skal ske på mail, se mere her.

Fit&Well holder til på min gård i Råsted/Terp, lidt nord for Randers. Her tilbyder jeg yoga i helt nye og hyggelige lokaler og hvis vejret er godt, har jeg en skøn have, så vi kan rykke yogaklassen udenfor.ryt200

Jeg har flere yogauddannelser bag mig og er registreret hos Yoga Alliance, en international organisation for yogalærer og skoler.
Du kan læse mere om hvad Yoga Alliance står for og hvad det betyder her.

Jeg glæder mig til at se dig.
Namasté Lisa

Share Button