Randers Yoga Festival 2016

I weekenden den 27. og 28. august var Randers for første gang vært for Randers Yoga Festival, arrangeret af den frivillige non-profit forening ”Yoga Randers”. Det er fantastisk, at Randers kan stable et arrangement af den slags på benene og få så mange dejlige mennesker samlet om en fælles passion for yogaen.

Jeg havde min event søndag den 28. med plads til 25 deltagere. Jeg var få dage forinden hjemvendt fra min uddannelses rejse til Bali og skulle give deltagerne en forsmag på hvad jeg havde med mig hjem fra Bali. Min event havde jeg kaldt ”Breath of Bali Yoga”. Min intention var, at give deltagerne en rejse igennem de oplevelser jeg fik på Bali.

Holdet var fuldt booket 🙂 Og på Bali er der varmt, så yogierne skulle svede lidt med forskellige flow serier og flere stående stillinger. Vi var igennem solhilsnerne og jeg fortalte om de smukke og eventyrlige solopgange og om de ”skønne” haner der var så søde at vække os hver morgen (kl 3 om natten ! ! ! ! ).

Jeg brugte Gecko-stillingen, mens jeg fortalte om de søde firben (både store og små) der besøgte os om natten. Jeg havde bygget timen op med solhilsner, lidt core-arbejde, efterfulgt af kriger stillinger, der ledte op til Ardha Chandrasana (halvmåne) som vores udfordrende stilling. Undervejs fortalte jeg om min oplevelse i et balinesisk tempel hvor vi fejrede fuldmåne med ofringer og bøn, en meget smuk oplevelse.

Tak for opbakningen

Det var en skøn fornøjelse at guide alle de skønne yogier igennem min ”Breath of Bali” event. Tak for jeres imødekommende smil og positiv feedback. Tak til Yoga Randers og alle de frivillige hænder, der gjorde det muligt at få et sådant arrangement stablet på benene.

Læs mere på deres hjemmeside om Randers Yoga Festival.

Namasté Lisa

Randers Yoga Festival Randers Yoga Festival

Share Button