DoTERRAs fantastiske point system.

Når du opretter din konto ved doTERRA har du mulighed for at tilmelde dig Loyalty Reward Program (LRP). Et point system med automatisk månedlig levering.

Du behøver ikke gøre det fra starten, du kan til enhver tid tilmelde dig (men så er du gået glip af point på dine ordrer indtil den dag du tilmelder dig.).

Hvert produkt har en point værdi (PV – du kan se den under hvert produkt når du handler). Det er den samme for alle lande, så uanset hvilket land du kommer fra og uanset valutakurser osv, køber alle til den samme værdi. Dvs. at når du opsparer og indløser dine points, er det samme værdi verden over.

Når du køber et produkt, vil doTERRA registrere dine point på dit køb 0g jo længere tid du har været med, jo større %-del opsparer du:
1-3 måneder, vil du opspare 10%
4-6 måneder, 15%
7-9 måneder, 20%
10-12 måneder, 25%
13 måneder og derefter, 30%

Dvs. at du hele tiden opsparer point på dine køb, som du derefter kan købe produkter for. Og ud over opsparing af point på produkter, får du også din fragt retur i produktpoint, så i bund og grund er din fragt gratis 🙂

EKSEMPEL

Har du haft en ordre i januar måned på 125 PV (produktværdi), og det er din første, anden eller tredje måned med LRP, vil der i februar måned blive tilskrevet 12,5 point til din konto. Dem kan du så indløse til f.eks. en Lemon olie der har en værdi af 10.5PV, næste gang du bestiller varer, dvs. at nu har fået denne olie gratis ved hjælp af dine opsparede point. Dét er da LÆKKERT. Du kan også vælge at spare pointene sammen over en periode og bruge dem på en af de dyrere olier.

Laver du din ordre din ordre INDEN den 15. i måneden, og er ordren på mindst 125PV, vil du ydermere få månedens produkt med gratis (der er et nyt produkt hver måned).
Er din ordre på over 200PV vil der også medfølge en gratis olie med din ordre. Og det et nyt produkt hver måned. Orden skal blot afgives mellem den 1. og 31. i den pågældende måned.

Så hvis du f.eks. laver en ordre på 200PV INDEN den 15. i måneden, får du begge produkter med gratis (en sådan ordre kvalificerer dig både til månedens produkt (125PV) og til det produkt-gaven over 200PV).

Er der krav om et mindstekøb hver måned??

Både ja og nej.
Er din månedlige ordre på over 50PV opsparer du helt automatisk point af dit køb. Er din ordre på mindre end 50 PV (men over 1PV) vil du stadig være med i programmet, men du opsparer ikke point af din ordre.
Så uanset hvor lille en ordre du har, vil det kvalificere dig til at blive i programmet. Og hvis du tænker “Jamen så skal jeg jo også betale fragten”. Ja, det skal du. Men den får du også tilbage i point 1:1 (undtaget momsen af fragten). Du giver 7 EURO for fragt + moms, og får 7 point sat ind på din LRP konto måneden efter. Så fragten er stort set også gratis.
Så det kan bedst betalt sig at have en ordre – uanset hvor lille den er, blot for at blive i programmet.

Det vil sige, at du skal have en ordre hver måned for at blive i programmet, men der er ingen krav til hvor stor eller lille din ordre er, du skal blot huske ovenstående (over/under 50PV).

Skal jeg bestille det samme hver måned??

Absolut ikke. Du kan ændre din ordre indtil dagen før den skal afsendes (24 timer før). Sidste måneds LRP ordre vil ligge på din konto når du logger ind på din konto i mydoterra.com. Den kan du lade stå, hvis du vil modtage samme olier igen næste måned. Eller du kan redigere ordren og bestille mere eller mindre med. Du kan sætte LRP op til at blive afsendt automatisk mellem den 2. og den 28. i måneden.

Share Button