40 dages online meditationsforløb

Med start den 22. november 2020 kl 20.00

Jeg vil tage dig med på denne fantastiske mentale rejse. 40 dages meditation, hvor vi mødes i en lukket facebook gruppe hver dag i 40 dage.
Det er et kæmpe mentalt stykke arbejde for dig, men også en kæmpe gave til dig selv, når du mødes med mig hver morgen (og de andre i gruppen) så opstår der en fælles ånd og kæmpe løft i den personlige energi.

Meditation er en måde træne dit sind på. Og vi skal passe på vores sind – det er fundamentet for alt andet. Og jeg tror aldrig vi har haft mere brug for den mentale træning – eller, vi har aldrig været mere “klar over” hvor meget vi har brug for at holde sindet sundt og klart end vi er nu.
Derfor er denne mulighed helt perfekt. At afslutte 2020 med en daglig meditations praksis, kan kun give det aller bedste fundament for at møde 2021. Og lige nu hvor vi har restriktioner på mange område er det endnu mere fantastisk at vi ikke behøver at mødes fysisk, men kan mødes og dele online, hjemme i de trygge rammer og vante omgivelser.

Det eneste du skal gøre er at møde op hver dag. For din egen skyld <3 Hver dag i 40 dage – det kan du godt. Og jeg ved, at du vil mærke forskellen.

Alle hverdage mødes vi kl 5.45 og det tager ca 15-17 minutter. Weekenderne vil variere i tidspunktet, men jeg giver løbende besked omkring weekend planen.
Kan du ikke mødes kl 5.45, vil dagens meditation ligge klar til dig og du kan være med når det passer bedst for dig og ind i dit liv.

Tilmelding via Mobile pay kr. 350,- til 31629904 (Lisa Errebo) og derefter skal du finde og blive medlem af gruppen på facebook “Yogagårdens meditationsrejse 2020”
https://www.facebook.com/groups/352327749393284

Gruppen vil blive stående i et godt stykke tid ind i 2021, så du kan forsætte din rejse endnu længere tid.

Jeg vil glæde mig til denne rejse, den er så unik og kan noget ganske særligt både for dig og for mig <3

Namaste
Sat Nam

Lisa

Share Button