AFLYST!!! Yin Yoga & Gongbad

Selvforkælelse for krop og sind på Yogagården, nord for Randers.

Lørdag d. 23 november kl 10.00-11.30

Ro og healing for krop, sind og sjæl i det hyggelige Yogastudie

Denne klasse er 1,5 times ro, fordybelse og vibration. Ren selvforkælelse for krop og nervesystem, der giver indre ro og lethed i krop og sind.

En klasse for dig der vil starte dagen med bløde rolige stræk, behagelige stillinger og gongens healende vibrationer.

Vi glider ind i stilhed og ro i forskellige stillinger fra Yin Yogaen. Det er næsten udelukkende siddende og liggende stillinger og du kommer til at være i hver stilling i 2-5 minutter. Når du giver dig selv lov og mulighed for at blive i en stilling i længere tid, er der tid til at mærke efter hvad der sker. Hvad møder du undervejs?? Og hvordan møder du det?? De lange blide stræk masserer bindevævet, skaber ro i krop og sind samt strækker og smidiggør muskler og væv.
Bindevævet er det væv der holder sammen og forbinder alle muskler, sener osv. det indeholder en masse nervebaner som kan være blokeret af eksempelvis spændinger. I Yin Yoga løsner og masserer vi bindevævet og øger blodgennemstrømningen.

Vi afslutter klassen med et healende gongbad. Du vil bade i vibrationer fra den Symfoniske Gong og Earth Gongen. De bringer dig i en dyb meditativ tilstand mens lydbølgerne skyller ind over dig.

Din plads er reserveret ved betaling – AFLYST
Pris kr. 145,-
Mobile pay 79693 – HUSK at skrive datoen for den klasse du vil med til

Share Button