Yin Yoga & Gongbad

Selvforkælelse for krop og sind på Yogagården, nord for Randers.

Søndag d. 26. januar kl. 15.00 – 16.30

Ro og healing for krop, sind og sjæl i det hyggelige yogastudio på landet.

Denne klasse er 1,5 time hvor du har ro og fokus på DIG. Det er ro, fordybelse og vibration. Ren selvforkælelse for krop, sind og nervesystem.

En klasse for dig der vil starte dagen med bløde rolige stræk, behagelige stillinger og gongens healende vibrationer.

Du overgiver dig til stilheden og roen i forskellige stillinger fra Yin Yogaen. Det er næsten udelukkende siddende og liggende stillinger og du kommer til at være i hver stilling i 2-5 minutter.

Når du giver dig selv lov og mulighed for at blive i en stilling i længere tid, er der tid til at mærke efter hvad der sker. Hvad møder du undervejs?? Og hvordan møder du det?? De lange blide stræk masserer bindevævet samt strækker og smidiggør muskler og væv.

Bindevævet er det væv der holder sammen og forbinder alle muskler, sener osv. det indeholder en masse nervebaner som kan være blokeret af eksempelvis spændinger. I Yin Yoga løsner og masserer vi bindevævet og øger blodgennemstrømningen.

Vi afslutter klassen med en afspænding til et healende gongbad. Du vil bade i vibrationer fra den Symfoniske Gong og Earth Gongen. De bringer dig i en dyb meditativ tilstand mens lydbølgerne skyller ind over dig.

Få din plads på holdet via linket https://ezme.io/c/iQ/enNS

Her vil du automatisk blive ledt igennem betalingssystemet og din plads er reserveret.

Din plads kan kun reserveres gennem ovenstående link.

Pris kr. 145,-

Share Button