Slow flow & Soft gong

Velkommen til denne yogaklasse med fokus på at sætte tempoet ned. Vi skal bevæge langsomt, opmærksomt og opleve hvordan mindfull bevægelse kan øge vores kropsbevidsthed.
Det vigtige åndedræt skal mærkes, både når du er i ro og når du holder en stilling hvadenten den er stående, siddende eller liggende. Vi afslutter den aktive yogadel med en åndedrætsøvelse inden afspænding.
Til afspændingen vil Jordgongens rolige vibrationer fylde rummet. Det vil være de rolige dybe lyde og vibrationer og IKKE de høje kraftige vibrationer i denne yogaklasse. Du vil føle dig afslappet og roen vil brede sig i alle dine celler og dit nervesystem.
Effekten af den fysiske yoga og gongens dybe toner er ren velvære for nervesystem og du vil efterfølgende føle dig lettere og roligere i både krop og sind.

Reserver din plads via kalenderen

Pris kr. 135,- Betaling til Mobile pay: 3162 9904, Lisa Errebo.
Når du reserverer din plads i kalenderen, bedes du samtidig betale for din plads via mobile pay og angive datoen for yogaklassen i overførslen.

OBS: Du skal selv medbringe Yogamåtte, jeg har andet udstyr der kan lånes (og som efterfølgende bliver isoleret i mindst en uge). Der skal bæres mundbind ind i salen og indtil du er på din måtte og salen skal forlades umiddelbart efter yogaklassen. Jeg vil tage imod dig på afstand, siddende/stående på min yogamåtte.
Vi må max være 10 i salen af gangen, så der er plads til 9 deltagere + underviser.

Share Button